Udsmyk hjemmet med elegante designklassikere

Sponsoreret

Mange af os drømmer om diverse møbler, belysning eller interiør i anerkendte designs – men sandheden er blot, at det er de færreste af os, der har råd til at fylde boligen med alt dette.

En eksklusiv stol designet af Arne Jacobsen kan sagtens sammensættes med andre lækre møbler fra ILVA eller IKEA. Det hele handler om at skabe en rød tråd i boligen, og det kan du sagtens gøre ved at mixe forskellige designklassikere med billigere interiør.

Skal du indrette hjemmet på ny?

Måske står du overfor en flytning. Du har endelig fundet drømmeboligen, hvor du og din partner kan slå jer ned og bo – hvis ikke resten af livet, så i hvert fald i mange år.

Når det er tilfældet, skal der selvfølgelig indrettes med nye møbler og nyt interiør – men hvordan finder du alt det rette, når du ikke har verdens største rådighedsbeløb?

Hvis du er designentusiast med det problem, handler det om at spare op og samle sammen lidt efter lidt. Det gode ved designmøbler er, at der ofte er tale om tidløse klassikere, der aldrig går af mode. Når du eksempelvis anskaffer dig en Y-stol, vil den være stilfuld resten af livet – og ellers kan du sagtens sælge den igen.

Fokusér på det du drømmer mest om at tilføje til hjemmet. Derefter kan du gå på opdagelse hos mere budgetvenlige møbelhuse, hvor du helt sikkert kan finde nogle gode møbler, der kan supplere dine designklassikere. Der er noget moderne og unikt over et hjem, der byder på lidt af det hele interiørmæssigt – det handler bare om at være kreativ.