Tre tips til en mere sporty garderobe

Sponsoreret

Drømmer du om at se mere sporty ud i din hverdagsgarderobe, så er du langt fra den eneste. Inden for de sidste 10 år er highfashion og streetwear smeltet sammen. De store modehuse har ladet sig inspirere af sportsverdenen til at skabe tøj, der giver dig et sporty look til hverdag. Det begyndte med hiphopverdenen, hvor store modehuse tog det posede tøj til sig i form af store t-shirts med tryk og hættetrøjer. I dag har langt de fleste også behagelig sko på, der er inspireret fra sportsverden i form af kondisko og sneakers.

Her kommer tre gode tips til at gøre din garderobe lidt mere sporty:

  1. Put sneakers på fødderne

Ejer du ikke allerede et par kondisko, så er det på tide at få investeret i dem. Hvis dresscoden på dit arbejde ikke direkte dikterer noget andet, så er sneakers det oplagt valgt for at se mere sporty ud. Du kan f.eks. vælge et par Hoka.

  1. Hop i det posede tøj

Selvom det måske er mange år siden, du har ejet en hættetrøje eller hoodie, som den kaldes i dag, så er den et oplagt valg, hvis du vil se mere sporty ud til hverdag. Der findes mange forskellige modeller med tryk, så du kan finde én, der passer i din stil.

  1. Solbriller og pandebånd

Solbriller og pandebånd er også altid en sikker vinder, hvis du vil se mere sporty ud. Top det med et svedbånd i friske farver.