Tre tips til at få din skønhedssøvn

Sponsoreret

Kender du det at vågne op og stadig føle sig træt? At du ikke føler, at du er blevet helt udhvilet? Så oplever du noget, som mange andre danskere også gør. Vi har samlet tre gode tips til at få en bedre søvn. Det er vigtigt at få en god nattesøvn, fordi det er en forudsætning for, at du kan præstere dit bedste hele dagen. Får du for lidt søvn, bliver du nemlig bare træt og uoplagt – og derudover har det også indvirkning på din generelle sundhed.

  1. Sørg for at have en god seng at sove i

Ja, det kan virke banalt, men det er vigtigt, at du sover i en seng, som passer til dig. Den må hverken være for blød eller for hård. Og det er også vigtigt, at du har den bedste topmadras til dig. Se mere her. Det er også en god idé at have sengetøj, som lader din hud ånde.

  1. Tænk over, hvad du spiser, inden du skal sove

Det er vigtigt at sørge for, at du spiser ordentligt, inden du skal sove. Faktisk skal du helst ikke spise op til, at du skal sove. Og slet ikke slik eller andre søde sager. Kan du ikke falde i søvn, kan det nogle gange virke beroligende med varm mælk.

  1. Sørg for, at soveværelset har den rette temperatur

Et sidste godt råd er, at du skal sørge for, at det ikke er for varmt, når du skal sove. Køligere temperaturer får dig til at sove bedre. Derfor er det også vigtigt, at du får luftet godt ud i løbet af dagen, og inden du igen lægger dig til at sove. Den friske luft kommer med masser af ilt, som din krop og hjerne har brug for.