Tre smykker fra Heiring du skal eje

Sponsoreret

Heiring Smykker er et dansk smykkemærke. Branded leverer smykker til alle landets blomsterbørn, der ønsker at skille sig ud, med smykker inspireret af naturen. Det er helt andre smykker, end dem man er vant til på de danske gader.

 

Jeg har udvalgt tre smykker, som du ikke må glemme, næste gang du føler træng til at forkæle dig selv.

 

Feather Ring

Forestil dig at plukke en fjer fra en due for derefter at kunne vikle den rundt om din finger. Det er præcis udtrykket med Heirings Feather Ring, der giver dig et meget naturligt udtryk svøbt om din finger, som budbringeren for fredsduen.

 

Ringen fås i tre forskellige størrelser, smal, medium og bred. Her er den bredeste bred nok til at dække hele det nederste led på din finger.

 

Derudover kan du selv vælge, hvilken stil der passer dig bedst, da du kan købe ringen i en forgyldt, rhodineret eller oxideret version.

 

Dreamcatcher

Dreamcather er en diamantbelagt, opgraderet udgave af den drømmefanger du lavede i børnehaven. Her er gaven, din mor med garanti bliver gladere for, end den du lavede til hende med garn og grene.

 

I denne halskæde får du en stor cirkel af rhodineret sterlingsølv, der holder en 0,02 karat diamant. Ringen måler 38 millimeter i diameter. I midten af ringen hænger en gylden fjer af forgyldt sterlingsølv.

 

Faggio Creol Mini

Sidste smykke i naturgenren er Heirings Faggio øreringe. Igen er der tale om sterlingsølv som enten er forgyldt, rhodineret eller oxideret.

 

Øreringene tager form som bøgeblade, der hænger fra dine øreflipper, som var det de sidste blade på en efterårsdag, der klinger sig til bøgen, inden de falder af for at markere vinterens start.

 

Med disse smykker viser du, at du er en naturens ven, der lader dig inspirere af den.