Træningsbolde fungerer perfekt til hjemmetræningen

Sponsoreret

Har du også problemer med at finde inspiration til hjemmetræningen, så er træningsbolden måske den perfekte løsning til dig.

Vi skal gerne have faste baller, lår og flad mave i en alder af 35 år, hvis vi skal følge modeidealet i dag. Og det er ikke ligefrem realistisk for alle, særligt hvis man også har født børn. Men dermed ikke sagt, at vi skal droppe træningen fuldstændigt, fordi vi har nogle uopnåelige idealer. For træning handler om meget mere end faste baller og flad mave. Det handler om generel sundhed, styrke i kroppen og et godt helbred. Det er ganske enkelt essentielt for, at vi har det godt i kroppen og holder os sunde og raske længst muligt.

Men vi får også smidt mange træningsidealer i hovedet, alt efter hvad forskningen viser, der er godt for os. Og vi bliver nødt til at justere de gode råd ind efter, hvad der kan lade sig gøre i vores hverdag. For hvis du har et fuldtidsarbejde og tre børn, så er det ganske enkelt svært at finde tid til at bevæge sig en halv time dagligt. Så sæt dit eget mål. Det kan være alt fra ti minutters træning dagligt til en halv time et par gange om ugen med høj intensitet.

Og hvis du har en hverdag, hvor det er svært at få det hele passet ind, så er hjemmetræning en rigtig god idé, fordi det er så fleksibelt. Eksempelvis kan du anskaffe dig en træningsbold, træningsmåtter, håndvægte eller lignende, som kan hjælpe dig i din træning. En træningsbold eksempelvis kan bruges til mange øvelser, der både styrker balance, øger din udstrækning og styrker dine muskler.