Hvordan man bærer et miniskørt – 5 tip som altid skal følges

Sponsoreret

Selvom nederdelen er en af verdens allerældste beklædningsgenstande, og både er behagelig at have på og nem at lave, så er miniskørter et ret nyt stykke tøj på modehistoriens tidslinje.

Ligeså smuk en kvinde kan se ud i et miniskørt, lige så svært kan det være at bruge skørtet rigtigt, og det bør altid bruges med omtanke. Fortsæt med at læse denne artikel og få nogle grundlæggende tips, som du bør følge til punkt og prikke for at se perfekt ud, når du bærer et miniskørt.

Hæle + miniskørt = Afdæmpet makeup

Hvis du har tænkt dig at parre dit miniskørt med et par flotte højhælede sko, er det vigtigt at afdæmpe din makeup og resten af outfittet, hvis du vil se feminin ud, mens du viser ben uden forbehold.

Sørg for at være komfortabel

Du må ikke hele tiden trække ned i din nederdel. Miniskørter kan nogle gange være ret korte, og afhængigt af din kropsform og størrelse kan nogle miniskørter føles lidt som de små tingester, som Christina Aguilera plejede at have på i sin DIRRTY-fase. Hvis du vil føle dig mere komfortabel, skal du sørge for at have et lidt længere miniskørt næste gang.

Vælg det bedste til lejligheden

Hvis du vil se sexet ud, kan et flot og velsiddende miniskørt være det rigtige for dig, men hvis du er piget eller gerne vil have et mere feminint udtryk, så vil et flettet og lidt længere skørt måske passe bedre til dig. Vælg med omtanke og sørg for, at du har det godt med det, du har på.

Vær aktiv uden at bekymre dig

Det er ikke nødvendigvis et problem at gå med miniskørt hver dag, selvom du har en aktiv livsstil. Et miniskørt med indbyggede shorts er den bedste mulighed, hvis du vil se sød ud og vise ben, mens du løber, cykler eller er aktiv på andre måder.

Prøv dem på inden du køber dem

Det er vigtigt at prøve skørtet på, før du køber det, for at undgå problemer med længden. Hvis du er høj, kan et miniskørt se kortere ud på dig, end det gør på andre. Vær forsigtig og få et skørt, der passer til din stil og kropsform.

Nu ved du hvad du skal gøre. Nu er det tid til at bruge miniskørt hele året rundt uden at skulle bekymre sig om noget, når man har det på. Er dine ben klar til, at du er stolt når du fremviser dem til verden, når du går ned ad gaden?