3 simple tip til pastelfarver i 2019

Sponsoreret

De delikate pastelfarver tilføjer lyse og friske nuancer til din garderobe, de vil lyse din garderobe op, og forvise det tunge og hovedsageligt mørke vintertøj til baggrunden.

Hvis du ikke rigtig ved, hvordan du skal begynde at bruge disse søde, feminine og delikate trendfarver, er OB Damer her for at vise dig, præcis hvordan du skal bære dig ad.

Vælg en enkelt farve

Indlæg billede 3 enkle tips til at bære pastelfarver i 2019 Vælg kun en farve - 3 simple tip til pastelfarver i 2019

Prøv at holde dig til en farve, du kommer til at se lige så elegant ud som de kongelige, hvis du følger denne simple tøjstrategi. Hvis du kun bruger en farve i dit outfit, slipper du for at spekulere på hvilke farver der matcher.

Bare fokuser på en farve og kør den helt ud. Når både skoene, tilbehøret og makeuppen holdes indenfor samme farve, bliver de enkelte dele mere neutrale og helhedsindtrykket vil altid være elegant.

Bland forskellige farver

Indlæg billede 3 enkle tips til at bære pastelfarver i 2019 Gå neutralt med en farvefarve - 3 simple tip til pastelfarver i 2019

Vælg 2 eller flere pastelfarver, som du kan sætte sammen til en udtryksfuld helhed, samtidig med at looket er blødt og delikat hele vejen igennem. Det er dybest set en lettere pastelversion af de seneste års kontrastfarvetrend.

Vær modig og udforsk dine grænser ved at blande forskellige farver og udtrykke din selvsikre men samtidig delikate personlighed.

Vælg en neutral baggrund så farven springer i øjnene

Indlæg billede 3 enkle tips til at bære pastelfarver i 2019 Bland forskellige farver - 3 simple tip til pastelfarver i 2019

Ved at sætte dit pastelfarvede tøjstykke sammen med en neutral tone, trækkes pastelfarven frem i forgrunden og skiller sig ud. Du skal ikke være bange for at vælge en flot lysrosa crop top og sætte den sammen med en beige blazer og en hudfarvet nederdel, det får den lyserøde farve til at skinne.

Gør dig klar til at prøve denne trend og udforske en mere blød og delikat side af moden, som du kan tilføje til din garderobe. Pastelfarver er her for at blive og fascinere os alle med deres lyse nuancer og friske vibrationer.