Tøj og sko til den modebevidste mand

Sponsoreret

Går du op i dit udseende, også når det gælder dit tøj og fodtøj? Tøj fra JW Anderson, er tøj der er skabt med kant og med små detaljer der er med til at få dig til at skille dig ud fra mængden. Samtidig er tøjet skabt i høj kvalitet, kombineret med flotte indbydende farver og former, som er med til at provokere. 

 

Den perfekte sko til det lune vejr

Leder du efter et par sko som du kan gå i denne sommer, så er et par af de smarte loafers fra JW Andersen et rigtig godt valg. Kendetegnet ved de smarte sko er, at de er lavet helt uden snørebånd. Det betyder på samme tid, at du er nemme at få på, selv på de varme dage hvor fødderne er hævede, og du ikke har lyst til at komme fødderne i et par lukkede sneakers. 

 

Sådan styler du dine loafers

Det smarte ved at vælge et par loafers er, at de nemme at style. Du kan for eksempel bruge de smarte sko, sammen med et par løse chinos eller løse hørbukser, men sørg for at lave bukserne med opsmøg, for et mere sommeragtig look, på den måde er der også kig til anklerne. 

 

Men et par loafers kan du også bruge til fint brug. For eksempel til et klassisk jakkesæt, hvis du er ude efter at skabe et mere nedtonet og afslappet look. Vælger du at bære en skjorte, bør du vælge en demin, hvis du vel og mærket vil have et afslappet og tilbagelænet look sammen med dine loafers.