Tips til indretning af et walk-in closet

Sponsoreret

Alle kvinder drømmer om at have et walk-in closet i deres hjem. Desværre er det ikke alle kvinder, der får opfyldt denne drøm. Men er du en af de heldige, der skal i gang med at indrette dit walk-in closet? Så kan du godt glæde dig. 

Det er nemlig en utrolig sjov og hyggelig proces, da du helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud. Men hvis du mangler inspiration til, hvordan du bedst muligt kan indrette dit walk-in closet, finder du et par tips her.

Få et overblik

Til at starte med er det vigtigt, at du får et overblik over dit walk-in closet. Hvor meget er der plads til, og hvad er der brug for? Det kan du blandt andet gøre ved at måle rummet og prøve at tegne en skitse over det. Herefter kan du tage på jagt efter de helt rette møbler og så videre.

Vælg det rette tilbehør

I et walk-in closet er det vigtigt, at dit tøj og dine sko er organiseret på bedste vis. For at kunne gøre dette er det en fordel med det rette tilbehør. Her menes der alt lige fra kurve til hylder, skuffer m.m. På den måde kan du nemmere få placeret alle de ting på den mest optimale måde.

Gør det hyggeligt 

Et walk-in closet er naturligvis lavet til tøj og sko. Men det betyder ikke, at rummet ikke kan være hyggeligt. Med et hyggeligt walk-in closet vil du få meget mere ud af rummet. Du kan eksempelvis dekorere det med lækre møbler og produkter fra HAY.