Tips til at vælge de perfekte solbriller

Sponsoreret

Er du på udkig efter et par nye solbriller, men ved du ikke, hvor du skal starte? Det kan vi godt forstå. At finde de perfekte solbriller er nemlig ikke helt nemt. I og med at der findes så mange valgmuligheder, kan det føles både uoverskueligt og vanskeligt. Men heldigvis findes der flere gode råd, der kan hjælpe dig med at vælge de bedste solbriller til dig.

 

Husk funktion såvel som form

Selvfølgelig ser solbriller godt ud. Men solbriller har også en vigtig funktion. De beskytter dine øjne. Ønsker du et par solbriller, der beskytter dine øjne på bedste vis, er det vigtigt, at du er opmærksom på dette.

 

Vær opmærksom på din ansigtsform

Den generelle tommelfingerregel er, at du bør vælge solbriller, der har den modsatte form af dit ansigt. Så hvis du har et firkantet ansigt, skal du kigge efter solbriller med afrundede former. Har du derimod et rundt ansigt, bør du investere i mere firkantede solbriller. Selvfølgelig kommer dette også an på dine præferencer.

 

Køb efter din størrelse

Kæmpestore solbriller i et lille ansigt kan ende med at blive meget. Derudover kan små solbriller i et stort ansigt også være knapt så flatterende. Det er en god idé at prøve forskellige stilarter for at se, hvad der passer godt til dig. 

 

Vælg klassikerne

Du kan aldrig gå galt i byen med at vælge klassikerne, når det kommer til solbriller. Klassikerne går aldrig af mode, og du kan bruge dem igen og igen. Det kan være solbriller såsom Wayfarers og Aviators.