Tips til at planlægge din næste fest

Sponsoreret

Overvejer du at holde en overraskelsesfest for din bedste ven? Eller måske vil du planlægge et babyshower for din søster? Uanset begivenheden er der mange ting, du skal holde styr på. Her får du tips til, hvordan du nemmest kan planlægge din næste fest.

Hvad skal temaet være?

Vil du have et bestemt tema til din fest eller begivenhed? Skal det være en historisk kostumefest, en 80’er fest eller noget helt tredje? Dette er et godt sted at starte, da det kan hjælpe dig med at finde rekvisitter og dekorationer alt efter temaet.

Hvad er dit budget?

Hvor meget er du villig til at bruge på din fest eller begivenhed? Er det lidt… eller er det meget? Det kan du finde ud af på to forskellige måder. Her kan det være en god idé at beslutte det samlede beløb, du er villig til at bruge på hele arrangementet og herefter begynde at lægge et budget for de forskellige poster.

Hvem skal med til festen?

Hvem vil du invitere til din begivenhed? Lav en liste over alle de mennesker, der skal med, så du ikke glemmer nogen. Her kan det være en fordel eventuelt også at lave en Facebook-gruppe, så det er nemmere at overskue, hvem der kommer.

Hvilken musik skal der være?

Uanset om du har tænkt dig at lave din egen playliste eller hyre en DJ, er det vigtigt med god lyd. Her kan det være en fordel at kigge nærmere på lydudlejning, så alle vil elske musikken.