Ting du selv skal have med på hotel

Sponsoreret

At bo på hotel kan være den bedste del af ferien. Man får lov til at trække stikket, der hvor man bor, mens andre sørger for det praktiske og rengøring.

 

Men når det kommer til hoteller, er der langt mellem snapsene. Nogle er små luksus-perler og andre har mere kvalitet som en baggårdscontainer. For et skrækeksempel i hoteldrift, bør du se DR-programmet nul stjerner.

 

Det program lærer dig også, at hoteller nogle gange gerne klipper en hæl og hugger en tå, for at sparer på pengene. Især hvis du går efter de billige hoteller. For din egen hygiejnes skyld, er der derfor et par ting, du altid bør tage med i kufferten, når du på hotel – også selvom hotellet udbyder det.

 

Linned

Når det kommer til sengetøj og håndklæder, er det et Mekka for mikrober. De bittesmå dyr, du ikke kan se, trives i stof, der går fra hud til hud. Det er ikke et problem, hvis hotellet sørger for at vaske dem varmt nok. Med de stigende priser på varme, er det ikke en garanti.

 

Sørg derfor altid for at have rent linned med dig, så du ikke hiver fnat med hjem fra ferien.

 

Sæbe

På de fleste, for ikke at sige alle, hoteller kan man altid finde sæbe og shampoo i ministørrelser på badeværelset. Det er sjældent af et mærke, man kender i forvejen, og sjældent af en kvalitet, dit hår vil takke dig for.

 

Selv den billigste shampoo kan skumme op og dufte af citrusfrugter, men det kan sulfo også, og det ville du heller aldrig putte i dit hår. Så har du dit hår og din hud kært, gør du klogt i at bringe din egen hjemmevante sæbe med i kufferten. De fleste kan fås i en rejsestørrelse.