Tag veninderne med på en alternativ vinterferie

Sponsoreret

Skal du og veninderne afsted på vinterferie? Vinterferien bliver ofte brugt på at tage en tur syd på for at opleve sydens sol og varme, en storbyferie eller til at tage på skiferie. Det behøver dog ikke altid at være en så traditionel vinterferie. Der findes nemlig en alternativ måde at holde vinterferie på.

Vintercamping er genialt

At campere bliver ofte forbundet med sommer, sol og strand. Mange tænker, at det at campere om vinteren må være trist og kedeligt, men det er det ikke. Vintercamping byder nemlig bare på noget helt andet end sommercamping.

Flere er heldigvis blevet opmærksomme på, at det er en fornøjelse at campere – også om vinteren. Den mørke tid gør, at der bliver sat fokus på hyggen på ferien. Vintercamping er derfor ikke kun en sommerfornøjelse, da det byder på hygge, nærvær, spil, traveture, varm kakao og nybagte boller.

Vintercamping i naturskønne omgivelser

Campingpladser ligger ofte i et naturskønt område, hvorfor det er en alletiders mulighed for at nyde den iklædt vinterens forhåbentlig hvide farve. Det er bare på med det varme tøj og så ellers ud at trave og nyde den friske luft samt omgivelserne i hyggeligt samvær med veninderne. Hvis der er faldet sne, og I får lyst til lidt ekstra sjov og ballade, kan I tage en rask sneboldkamp, bygge en snemand sammen eller låne en kælk eller to på campingpladsen, som I kan muntre jer med.

Vintercamping er altså fyldt med masser af gode aktiviteter og oplevelser, så I kommer helt ned i gear.