Tag familien med på campingferie

Sponsoreret

Det kan være lidt af en udfordring at tage på campingferie med hele familien på slæb. Ikke desto mindre er det en perfekt ferieform, når I som familie har brug for lidt kvalitetstid sammen.

For at det hele skal glide på bedste vis, er der her et par gode råd til, hvordan I alle får den mest optimale ferie, når I skal afsted med campingvognen.

Få mere plads til familien

At bo i en campingvogn som familie giver hurtigt problemer med pladsen. Specielt hvis alle skal være indendørs, når vejret ikke lige arter sig.

For at undgå at pladsen er alt for trang, er det en god idé at have et campingtelt eller et fortelt. Det skaber hurtigt mere plads og er et glimrende uderum, der kan bruges i al slags vejr.

Er børnene større, og kan de sove alene, kan I medbringe et eller flere telte, hvor børnene kan sove og opholde sig, når de trænger til fred og ro.

Tip: Pak jeres ting i kasser

Er I mange, der skal afsted, kan I meget nemt få svært ved at få alt med uden, at det bliver et stort rod. Men bruger I opbevaringskasser til at pakke alt ned i, bliver det nemmere at holde orden. Kasser er lette at stable, og det bliver nemmere at finde de ting, I skal bruge.

I kan pakke alt lige fra tøj til madvarer i kasser, så det bliver meget mere overskueligt for alle at finde deres ting.