Strik lækre bluser eller babytøj i blød bambus

Sponsoreret

Uanset hvad du skal i gang med at strikke, så er bambusgarn et godt valg, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Bambus er efterhånden blevet et ganske populært produkt, også til dig der strikker. Garnet er åndbart og lader din krop ånde, hvilket gør garn i bambus særlig egnet til babytøj, fordi det er meget blødt og åndbart.

Bambus er på kort tid blevet et meget populært produkt indenfor tekstiler, og det gælder også garn. Bambus har en lang række af fordele som er godt når du skal strikke, og anbefales især til folk med sart hud eller folk som ikke tåler uld direkte på kroppen.

Fordele ved bambusgarn:

  • Bæredygtigt materiale
  • Antibakteriel
  • Antistatisk
  • Er tempererende
  • Blødt og let

 

Køler om sommeren – varmer om vinteren

Vælger du at strikke en bluse i bambusgarn, har garnet en fantastisk evne til at køle i stedet for at blive varmt. Derfor er det en god idé at strikke sommerbluser og små tæpper i bambus til baby som ikke skal varme, men i stedet lune de bare arme eller den lille krop.

 

Hvem er Strikkes.dk?

Strikkes.dk åbnede tilbage i 2014 af Rikke, og lige siden start har den populære strikkebutik kun haft fremgang. Butikken byder blandt andet på strikkecafe hver anden onsdag, hvor man kan komme forbi til en hyggelig dag i strikkeriets tegn.

Mangler du et sted at købe bambusgarn i høj kvalitet, så er Strikkes.dk et helt oplagt sted, også hvis du mangler hjælp til en helt speciel opskrift.