Specialdesignede børnegarderober med praktiske løsninger

Sponsoreret

Mangler I nogle børnegarderober i jeres institution, der passer lige præcis til jer og jeres behov? Kolon Total Inventar laver garderober til børnehaver, vuggestuer og skoler og kan lave dem, præcis som I har brug for.

Siden 1976 har Kolon Total Inventar eksisteret, og de er særligt kendt for at lave hængsler, der har en ekstraordinær styrke. Efter mange års erfaring på området, udviklede de deres børnegarderober, der efterhånden er til at finde på mange skoler og institutioner i Danmark. Garderoberne er både solide og praktiske, så der er plads til alt overtøjet.

Kolons børnegarderober er blandt andet meget populære, fordi de kan tilpasses efter mål. Det betyder, at alle institutioner, hvad enten  det er børnehaver, vuggestuer eller skoler, kan få børnegarderober, der passer lige præcis til deres behov. Uanset om pladsen er trang eller ej, så finder Kolon den løsning, der passer til jer.

I kan også helt selv vælge, om børnegarderoben skal være væghængt, fritstående eller mobil; om garderoben skal have bænke, børnene kan sidde på, og om garderoberummene skal have låger eller ej. Der er stort set ligeså mange muligheder, som der er ønsker, og hvis I er i tvivl om noget, så hjælper Kolon jer gerne på vej.

Børnegarderober fra Kolon har plads til en vantekasse eller en skoletaske øverst og har endnu et lille rum, som også kan lukkes af med en låge, hvis man ønsker det. På lågen er der plads til at pynte med billeder af garderobens ejer, en tegning eller eventuelt en lille note til forældrene.