Søger du det helt rigtige rækkehus?

Sponsoreret

Er dig og din partner på udkig efter jeres første fælles hjem? Eller er det blot blevet tid til mere plads om ørene og måske en lille have, der ikke kræver for meget vedligeholdelse? Så er et rækkehus det oplagte valg. Hos HD Ejendomme har de lige nu rækkehus til leje.  

Hus og have til overskuelige priser

Går du og din parter med tanker om en ny bolig? Er du i tvivl om, hvorvidt det skal være en større lejlighed? Eller er det måske blevet tid til et hus med have? I så fald er et rækkehus måske lige det, I leder efter. Der får I nemlig en god kombination af begge dele. Der er mulighed for at få ekstra plads i forhold til størrelsen på det fleste lejligheder, og så får I en have, der ikke kræver den store vedligeholdelse. Derudover kan I få en placering tæt på byen til en overskuelig pris, hvis det er det, I drømmer om, hvor I har en masser naboer tæt omkring jer.

Stor erfaring med udlejning af boliger

HD Ejendomme blev stiftet i 1996, og de har siden da beskæftiget sig med lejeboliger i hele landet. I dag er de nået op mere end 6.000 lejeboliger, så der er et stort udvalg, når du søger nyt, og du kan både finde lejligheder, huse og rækkehuse. De mange års erfaring gør, at de ved, at det vigtigste hos kunden er god service og høj kvalitet. Derfor kan du trygt leje din næste bolig hos HD Ejendomme.