Smykker fra Christina Watches

Sponsoreret

Christina Hembo er en dansk smykkedesigner, der for alvor har markeret sig på det danske marked med sine unikke smykker. Smykker fra Christina Watches fungerer som en fin detalje til ethvert outfit til både hver dag og til mere festlige lejligheder og begivenheder.

 

Ægte smykker i kvalitetsmaterialer

Alle smykker fra Christina Design er lavet i ægte materialer som sølv, diamanter, rubiner, safirer, ametyster og andre smukke ædelsten. De populære læderarmbånd er lavet i det fineste italienske lamme- og kalveskind, som findes i mange fantastiske farver.

 

Designsmykker fra Christina Watches

Kunne du tænke dig at blive din egen smykkedesigner, så kan du med ringe fra Christina Design sammensætte dine ringe, præcis som du ønsker. På den måde har du mulighed for at skabe din egen personlige ring. Det er her kun fantasien, der sætter grænser.

Armbåndene i læder er især blevet et velkendt smykke fra den danske designer og iværksætter. Her kan du skabe et personligt armbånd ved at sætte præcis de vedhæng på, som du kan lide. Derudover kan du vælge mellem de mange farver, som du ønsker, at dit læderarmbånd skal være. Med de mange fantasifulde vedhæng er der altid et ønske til jul eller til fødselsdag.

 

Unikke smykker

Smykker fra Christina Watches har en masse kontraster som for eksempel øreringe i forskellige former, ringe med forskelligfarvede sten eller armbånd i forskellige farver og materialer. Det gør hendes smykker helt unik, at hun arbejder ud fra sin egen inspiration og ikke kun ud fra tidens trends. Dette er med til at give smykkerne liv, charme og personlighed og det gør det muligt for dig, at sammensætte flere af smykkerne præcis som du vil. På den måde kan du skabe et enestående look med unikke smykker fra Christina Watches.

Kreativiteten skinner igennem på alle smykkerne og dette giver dig mulighed for at sammensætte smykkerne som du vil.