Smukt og økologisk børnetøj

Sponsoreret

Hvis du gerne vil, at de barn skal gå i eksklusivt børnetøj, så er Soft Gallery mærket for dig. Find det store udvalg af babytøj, børnetøj og sengetøj hos Parcellet.

Soft Gallery laver eksklusivt børnetøj, babytøj og sengetøj, sådan at dit barn får det bedste af det bedste. Det danske mærke er særligt kendt for sit ikoniske ugleprint, der fås i mange flotte basisfarver sæson efter sæson. Parcellet kan også tilbyde limited idition-udgaver af printet, så hvis du er interesseret i det, så skal du holde høje på deres side.

Du kan også finde det fine Splash-print på både tøj og sengetøj hos parcellet.dk. Noget af det essentielle at vide om Soft Gallery, er, at en stor del af deres sortiment er økologisk og har GOTS-certificering, sådan at du har en garanti for, at det er produceret med omtanke for miljøet, og at dit barn heller ikke skal gå rundt med tøj, der har skadelig kemi i sig.

Soft Gallery tilbyder hvert år nye spændende kollektioner i tidens farver med mange nye prints til både baby og de større piger og drenge. I år kan du blandt andet finde denne smukke, mørkegrønne body, der er produceret i 96 procent økologisk bomuld og som selvfølgelig er GOTS-certificeret. Du kan også finde meget smukt tøj og sengetøj i andre farver og former, og der er masser af produkter både til dreng og pige, og også noget der er helt kønsneutralt, sådan at det sagtens kan genbruges af andre køn eller hvis I ikke kender kønnet.