Smukke lamper fra House Doctor

Sponsoreret

Mangler du en ny lampe til hjemmet? Uanset hvilken type lampe, du er på udkig efter, har House Doctor et stort udvalg af moderne og smukke lamper, som matcher enhver indretning.

Vi er de sidste par år blevet mindre farveforskrækkede end vi har været tidligere. Væggene må gerne være andet end bare hvid, møbler og interiør med mere knald på farverne. Farver er blevet det nye i mange hjem.

House Doctor lamper giver dig mulighed for at skabe en unik, personlig og legesyg indretning. Udvalget af lamper fra House Doctor er stort. Eksempelvis kan du finde et stort udvalg af væglamper, loftslamper, pendler, bordlamper og meget mere. Fællesnævneren for alle lamper er, at de kan bidrage med det ekstra, som du mangler i det enkelte rum og i din indretning.

Et godt bud på en loftslampe er den smukke og populære Molecular lampe. Lampen som med sine vidtrækkende arme giver et fantastisk lys, og skaber stemning og atmosfære i rummet. Den er samtidig med til at skille sig ud, da det er en lampe, man lægger mærke til. Hæng lampen over spisebordet eller i gangen og skab personlighed i rummet.

House Doctor er et dansk designfirma som har fået stor succes både herhjemme og internationalt. Alle deres lamper er designet i Danmark af deres førende og innovative designere.

Hvis du kunne tænke dig at shoppe lamper, møbler eller andet interiør fra House Doctor, så kan du se mere hos Kaiku. Her kan du altid finde et stort udvalg af design og boliginteriør i stilfulde designs som passer ind i enhver indretning.