Sko er enhver kvindes drøm

Sponsoreret

De fleste kvinder må nok indrømme, at de har flere sko stående derhjemme, end de reelt har brug for. Det er altid en fornøjelse at købe sko, da de gør det ekstra for ens outfit. De rigtige sko fuldender looket. Samtidigt er det muligt hurtigt at skifte sko og ændre på outfittets udtryk, hvis du eksempelvis skal direkte fra kontoret til en festlig begivenhed.

For os der elsker mode og kvalitet

For mange kvinder er sko ikke bare sko. Nogle sko skal være funktionelle og behagelige, mens andre skal se smarte ud og kunne bruges til noget helt specielt. Ens for dem alle er, at det er essentielt, at der er lagt vægt på kvalitet og skoens design.

Det danske brand Billi Bi, der har været i branchen siden 1936, har altid haft fokus på at fremstille sko i en høj kvalitet. Det vigtigste for Billi Bi har nemlig været at lave solide og holdbare sko, der ikke så nemt går i stykker.

Det hele startede med fiskeskind

I begyndelsen var det svært for Billi Bi at få fat i lækkert skind, hvorfor de begyndte at eksperimentere med fiskeskind. Der blev produceret sko i alle former for fiskeskind, som rent faktisk endte ud med at få et elegant og eksklusivt udtryk.

Billi Bi er i dag en stor spiller på markedet, der ikke længere fremstiller sko i fiskeskind. De tilbyder desuden alt lige fra sandaler til støvler.