Skal du til udlandet? Så tilmeld dig udlandstelefoni

Sponsoreret

Hvis du skal på ferie, er det vigtigt, at du er tilmeldt udlandstelefoni. Gør du ikke det, kan der vente dig en dyr mobilregning, når du kommer hjem.

Hvad er udlandstelefoni?

Det er en form for service, som sørger for, at du kan bruge din mobil, når du er i udlandet. Hvis du ikke har udlandstelefoni, vil det som regel betyde, at det er langt dyrere at ringe, bruge internettet og sende en SMS, når du er i udlandet. Det gælder både, når du er inden for EU og uden for EU.

Hvordan virker udlandstelefoni?

Når du rejser til et andet land, vil det ikke koste dig det samme at bruge din mobiltelefon. Det er fordi, at du ikke længere er på det samme netværk. De fleste mobilselskaber har i dag aftaler med operatører i udlandet. Men prisen er stadig højere end, når du befinder dig i Danmark. Du bør altid tage et kig på dit mobilabonnement for at se priserne.

Hvordan finder jeg ud af, om jeg har udlandstelefoni?

Du kan finde ud af, om du har udlandstelefoni ved at ringe til dit mobilselskab. Her kan de tjekke for dig, om det er med i dit abonnement.

Derudover kan du som regel også selv tjekke det ved at gå ind på din selvbetjeningsside på dit mobilselskabs hjemmeside. Du skal blot logge ind og herefter kan du se, hvad dit mobilabonnement indeholder. Det bør du altid undersøge, inden du tager afsted på din næste rejse.