Skal du til barnedåb?

Sponsoreret

Er du blevet inviteret til barnedåb? Så skal der selvfølgelig styr på den helt rette gave til dagens hovedperson. Måske har forældrene sammensat en udførlig ønskeseddel med links og priser, så gæsterne nærmest ikke behøver at tænke selv – og det kan jo også være fint.

Nogle gange er det bare lidt mere hyggeligt, at finde på noget specielt selv, som du tænker, at barnet vil få glæde af – og måske endda noget, der kan minde barnet om dig.

5 gode bud på dåbsgaver

Hvis du står i den situation, får du her fem gode bud på dåbsgaver, der måske ikke findes på ønskesedlen i forvejen – men som helt sikkert vil skabe glæde.

Konges Sløjd bamse

Bamserne fra Konges Sløjd findes i et utal af forskellige varianter, som både er bløde og pæne. Mange børn har en eller flere bamser, som de gemmer hele livet – og som minder dem om situationer eller personer fra barndommen. Derfor er en bamse en god og personlig gave.

Konges Sløjd lampe

Det er ikke alle børn, der har børneværelset klar, når de bliver døbt. Der er de fortsat så små, at de stadig kan sove inde ved forældrene. Derfor kan du med fordel give en flot lampe, der kan pynte på værelset, når barnet bliver stort nok.

Done by Deer barnevognskæde

Børn elsker at ligge i barnevognen og kigge op på en barnevognskæde fyldt med fine dyr. Det kan de få mange timer til at gå med, og derfor er det kun dejligt, at være den person, der har bidraget til dette.

Navnetog med bogstaver

De flotte navnetog bliver ofte fundet frem til fødselsdag efter fødselsdag, og derfor er det en oplagt gave, som både barnet og familien kan få glæde af i mange år.

Plakat i ramme

Den kan med fordel gøres personlig, og vil med garanti pynte op på børneværelset samt skabe glæde for barnet.