Skal du i gang med at indrette din stue?

Sponsoreret

Er du ved at flytte ind i dit første hjem, eller ønsker du blot at opgradere din nuværende stue? At indrette en stue kræver planlægning og grundige overvejelser ligesom, hvis du skulle indrette ethvert andet rum i din bolig. Men med ordentlig planlægning kan du forvandle din stue til et stilfuldt og indbydende rum.

 

Hvad har du brug for, og hvad har du ikke brug for?

Til at starte med skal du tage et grundigt kig på din stue. Er den allerede indrettet, så kig på alle de ting, som du har stående. For at gøre plads til nye ting skal du skille dig af med de genstande, der er beskadigede, slidte, forældet, for store, for små eller, som du bare ikke kan lide længere.

 

Hvilke farver skal der være i din stue?

Farver sætter tonen for din stue. Kig på de farver, der lige nu er i din stue. Det skal både være farverne på væggen, dine møbler og så videre. Herefter skal du beslutte, hvilke farver du ønsker at ændre, og hvilke farver du gerne vil beholde. Tænk på forskellige farver, der vil supplere og forbedre indretningen.

 

Hvilke møbler har du brug for?

Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, hvilke møbler der skal være i din stue. Som regel er der brug for alt lige fra en sofa til et sofabord, lænestol m.m. Det er vigtigt, at du kun køber møbler, du vil bruge, så du bliver ved med at være glad for dem. Kig efter nye lænestole her: https://www.vidaxl.dk/g/6499/laenestole