Skal du holde konfirmation hjemme?

Sponsoreret

Det er en stor begivenhed, når ens barn skal konfirmeres. Der er meget, der skal tages stilling til, for eksempel om festen skal holdes hjemme eller ude og derudover skal I finde ud af en masse gode ideer og praktiske ting til konfirmationen.

Ønsker I at holde festen hjemme, er der nogle ting, som I først og fremmest skal have styr på. Har I et telt? Har I borde, stole og service nok, eller er det alt sammen noget, som I skal ud at anskaffe jer?

Book i god tid

Skal I holde festen i et telt i haven, skal I sørge for at booke et i god tid, hvis I vælger at leje et. Her er det også vigtigt at sørge for at lave en skriftlig aftale, når du lejer et telt. På den måde har I nedskrevet jeres aftale, og skulle der være noget galt med teltet, så er I bedre stillet med en skriftlig aftale. Det samme gør sig gældende, hvis I skal leje borde, stole og service. I konfirmationsweekenderne er I ikke alene om at skulle leje, så det er derfor en fordel af være ude i god tid, hvis I allerede nu ved, at I skal holde konfirmation derhjemme og kender datoen for den store dag.

Invester i telt, borde, stole og service

I stedet for at leje et telt, borde, stole og service kan I vælge selv at investere i det. Hos den danske virksomhed Zederkof finder du blandt andet et stort udvalg af klapborde, stole, telte, service og meget mere i forskellige designs og materialer. Klik her og find alt til dit barns kommende store fest.