Skal du have ny bil?

Sponsoreret

Det er nok de færreste, der vil placere et bilkøb i kategorien ”impulskøb” – de fleste vil nemlig mene, at et bilkøb kræver masser af research og mange overvejelser, og dette skyldes nok især prisen. Du vil naturligvis gerne være sikker på, at du tager det helt rigtige valg – så du ikke har fortrudt din nye bil hurtigt igen.

Hvis du føler dig usikker på bilkøbet, og frygter at tage et valg – så bør du måske overveje leasing i stedet for?

Undgå et bilkøb – vælg en leasingaftale i stedet

En leasingaftale gør, at du undgår at eje bilen – men i stedet ”lejer” den for et månedligt beløb. Det er smart for dig, der ikke ønsker at være bundet af forskellige former for risici – og ofte kan du også komme hurtigt af med bilen igen, hvis du ikke har brug for den længere.

Når du vælger at lease, har du muligheden for at udskifte din bil – alt efter aftalen kan det være mere eller mindre årligt. Så er du sikret, hvis du pludselig får brug for en større bil, for eksempel i forbindelse med familieforøgelse.

Flexleasing fungerer både for private og erhverv – hele humlen er, at du slipper for at betale hele afgiften på én gang. Det fungerer ved en løbende betaling, for eksempel hver måned, som beregnes blandt andet ved hjælp af registreringsafgiften. En anden ting du skal være opmærksom på – når du benytter flexleasing – er, at du selv står med ansvaret for eventuelle reparationer under leasingperioden. Hvis du ønsker dette inkluderet, skal der laves en anderledes aftale.

Hvis du ønsker at benytte flexleasing, skal du blot finde drømmebilen, henvende dig til leasingforhandler og derefter kan de lave et skræddersyet tilbud til dig.