Skal der ske noget nyt i hjemmet?

Sponsoreret

Nogle gange bliver man bare ramt af en trang til fornyelse i hjemmet, og det kan sagtens ende ud i et større projekt! Men findes der virkelig ikke måder, hvorpå du kan skabe en fornyelse uden at ommøblere og nærmest renovere et helt rum? I dette indlæg vil vi komme med vores bud på, hvordan du kan skabe en ny stemning i rummet, uden det kræver en helt masse arbejde.

Lad én væg skille sig ud

Du er sikret fornyelse, når du vælger at male én væg! Det lyder måske mærkeligt i nogle menneskers ører, men du behøver slet ikke blive ene med dig selv om en bestemt farve i hele rummet. En malet væg giver kant, og du kan stadig sikre dig et lyst og lækkert rum, hvis du lader de resterende vægge forblive hvide. Vælg en farve, som gør dig glad eller eksperimentér med noget så spændende som microcement, der giver et råt look til boligen!

Udskift dine billeder

Det er altid en god idé at udskifte sine billeder eller plakater, når man trænger til at kigge på noget nyt! Og hvis du ikke allerede har pyntet væggene med dine yndlingsmotiver – så er det bare med at komme i gang!

Pynt op med blomster

Hvordan kan det dog skabe nogen form for fornyelse, tænker du måske? Men du vil blive overrasket over, hvad noget så simpelt som en buket blomster, en ny lysestage eller en flot skulptur til vindueskarmen kan gøre for rummets udtryk. Det er i hvert fald værd at eksperimentere med, før du begiver dig ud i det helt store arbejde – god fornøjelse!