Skab tryghed for familiens bedste ven med en kattehule

Sponsoreret

En kat er sin egen herre, og har det med at gå sine egne veje. Også når det gælder det sted, hvor den kan tage sig en lur. En kattehule kan derfor være et oplagt sted, hvor din kat kan gemme sig og have alene tid. Læs mere om kattehuler her inden du anskaffer dig gemmestedet til din kat.

Katte elsker små huler, hvor de kan trække sig tilbage og have alene tid. Med en kattehule kan din kat trygt ligge og få sig en lille lur, og  den kan trække sig fra resten af familiens til tider hektiske hverdag.

Har du lige anskaffet dig en kat, er det vigtigt, at den først vænner sig til sine nye omgivelser. Når tilvænningen er der, er et af punkterne, at du skal skabe det rigtige sovemiljø for familiens nye kæledyr. En kat sover i gennemsnit 18 timer i døgnet, så en blød og tryg base fortjener det lille familiemedlem.

Katte elsker at putte sig

Pladsen i kattehulen skal kunne rumme, at din kat kan strække sig helt ud. Samtidig er det også vigtigt, at den kan stikke snuden helt ind under halen, når den rigtig skal putte sig. En hyggelig og tryg hule kan give din kat den tryghed, som den til tider har brug for.

Huler til dit kæledyr

Der findes mange forskellige former for kattehuler. Hos Lystrup Dyrecenter finder du et stort udvalg af kattesenge og huler, hvor familiens bedste ven kan slappe af i fred og ro. Her finder du huler, senge og liggehylder i forskellige størrelser, farver og varianter.

Med en katteseng vil familiens kæledyr, let kunne trække sig og nyde fred og ro i sit eget selskab.