Skab den perfekte garderobe med plus size tøj

Sponsoreret

Vis hvad du har, er en regel, der gælder for alle former og størrelse. Men hvis du har en fyldigere figur, er der visse stilarter, der vil give et ekstra løft til din krop, så du fremhæver din silhuet på absolut bedste vis. Hvis du sørger for at have dette tøj i din garderobe, er du klar til at klæde dig på til enhver tid.

Sort tøj

Den ældgamle regel gælder stadig. Farven sort er den ultimative slankende farve. Det gælder uanset, om der er tale om en bluse til en top eller kjoler i store størrelser. Sort er en fantastisk farve og vil gøre en masse godt for din figur.

Mørke jeans

Ligesom sort kan være slankende, så kan et par mørke jeans gøre det samme. De ser generelt bedre ud på fyldigere kvinder, fordi de skjuler eventuelle områder, som du måske ikke er så glad for. Det smarte ved jeans er, at de kan gå sammen med nærmest alt. Derfor er det den perfekte genstand at have i din garderobe.

A-formede nederdele

Hvis du bærer mere af din vægt på den nederste halvdel af kroppen, er A-formede nederdele en oplagt mulighed. Nederdelens rene og enkle snit skaber illusionen om, at du har en form for timeglasfigur. Bare sørg for at putte en skjorte eller en flot bluse ned i nederdelen.

Kjoler eller bluser, der fremhæver din talje

Taljen bør altid vises frem, da det er yderst flatterende. Det skaber eller forbedrer en timeglasfigur, som er perfekt til at fremhæve kvindelige kurver. At fremhæve din talje kan være så simpelt som at tilføje et bælte (bare sørg for, at det ikke er meget bredt).