Sæt fokus på dine termostater

Sponsoreret

En termostat er en komponent, der registrerer temperaturen i et fysisk system og udfører handlinger, så systemets temperatur holdes nær et ønsket varmeniveau.

Du ved helt sikkert godt, at en termostat er en nødvendighed i din bolig, så du kan opretholde den temperatur, du ønsker. Sæt derfor fokus på dine termostater, når du skal bygge nyt eller ønsker en anden indretning i dit hjem.

I dag findes der mange forskellige slags termostater, du kan vælge mellem. Du kan få termostater, der styrer gulvvarmen, termostater, der kan fjernstyres og andre smarte muligheder. Og så er der naturligvis den gode gammeldags termostat.

De gode gammeldags termostater

De gode gammeldags og charmerende termostater er ikke til at komme udenom, når du skal vælge en termostat i forbindelse med nyindretning af en ældre bolig. Måske tænker du umiddelbart, at de er kedelige, men du kan finde dem med forskellige designs.

Det betyder, at der også er en termostat, der passer ind i din nye indretningsstil. Du kan eksempelvis vælge en Danfoss termostat til din radiator, så er du altid sikret den bedste kvalitet.

Termostater til gulvvarme

Har du tænkt dig at totalrenovere din bolig, eller skal du bygge nyt, vil du sandsynligvis gerne have gulvvarme. Der findes mange typer af termostater til gulvvarme, som hænger på væggen, så de er lette at komme til, når du vil regulere varmen i din bolig. Du kan få smarte termostater til gulvvarme, der kan styres via en app på din telefon.