Sådan vælger I vielsesringe til den store dag

Sponsoreret

At blive gift er en stor dag. Brylluppet skal afholdes et romantisk sted, maden skal afspejle brudeparret, bryllupstøjet skal være smukt og så videre. Der er altså meget, som skal planlægges, før I endelig kan få lov til at sige ”Ja” til hinanden. Endnu en vigtig ting, der ikke må glemmes, er jeres vielsesringe.

Det er vigtigt, at I vælger vielsesringe, som I vil elske at bære for evigt. Der er derfor nogle få guidelines, I kan bruge, når det kommer til valg af vielsesringe. Når først I har fastsat et budget for ringene, kan I gå i gang med at finde de helt rigtige ringe for jer.

Find en stil, der er lige jer

I bør starte med at kigge på et bredt udvalg af vielsesringe, så I kan finde frem til hvilken stil, der er lige jer. I skal huske på, at det er ringe, der skal sidde på jeres fingre i mange år, så vælg dem med omhu. I kan eksempelvis overveje, om I ønsker en ring med eller uden sten, og hvordan formen skal være.

Valg af ædelmetal

Vielsesringe kan bestå af et eller flere ædelmetaller. De kan både være i guld, hvidguld, platin, sølv, titanium m.m. Hvert ædelmetal har sit eget udtryk, hvorfor I bør vælge det metal, som er det rette for jer.

Husk at få den rigtige størrelse

Sidst men ikke mindst skal I være opmærksomme på, at I får jeres ringe i den rigtige størrelse.