Sådan undgår du skammen ved at købe en E cigaret

Sponsoreret

Det er januar måned, og for mange mennesker betyder det en omvæltning af tilværelsen. Og den omvæltning ses ofte i et rygestop. Men det rygestop kan være svært. Du har sikkert tidligere forsøgt dig med nikotintyggegummi og fundet ud af, at det ikke virkede synderligt godt. Du savnede følelsen af at ryge, mere end nikotinen.

 

Derfor har du sikkert også besluttet dig for, at det er tid til en E cigaret. Den giver jo en masse dejlig damp, og så kan man få den med alle mulige smage. Desværre er det for nogle mennesker forbundet med et tabu at købe en E cigaret. Selvom der ikke er noget pinligt over det, får du stadig et par råd til, hvordan du kan erhverve dig den alligevel.

 

Køb den på nettet

Den ligger måske lige til højrebenet, men internettet er et fremragende sted, og der findes et hav af el cigaretter online, som du kan købe sammen med tilhørende væske. De fleste webshops tilbyder efterhånden dag til dag-levering, og derfor kan du garanteret komme i gang med din E cigaret hurtigere, end du kan færdiggøre den pakke smøger, du stadig har liggende.

 

Spørg en ven

Hvis du gerne vil spare de penge fragten koster, eller godt kan lide at få en sælgers mening på, hvilket produkt, der bedst passer dine behov, er det en god idé at spørge en ven til hjælps. Måske har du en ven, der ikke lider af den samme flovhed over cigaretten som dig. Send vennen ind i en E cigaretbutik som din undercover.

 

Når først du har røget lidt på din E cigaret og vænnet dig til den, er de værste følelser omkring den forhåbentligt forduftet, og du kan derfor med sindsro købe din næste, uden problemer.