Sådan slår du som kvinde igennem til dit publikum

Sponsoreret

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvordan du bryder igennem ”muren” til det publikum, du står over for, så er foredraget om gennemslagskraft lige noget for dig.

Er du lærer? Underviser? Foredragsholder? Mødeholder? Eller står du bare tit foran en forsamling af mennesker, så kender du helt sikkert til følelsen af ikke altid at have sit publikum med. Måske har du alt for ofte oplevet, at tilhørerne sidder og kigger tomt ind i computerskærmen eller telefonerne? Uanset hvilket emne, du har på hjerte, så kan du med forskellige værktøjer sikre, at dit budskab går klart igennem og bliver modtaget af et lyttende publikum.

Slå igennem lydmuren

Hvordan får jeg min modtager til at lytte? Det er et af de spørgsmål, som mange stiller sig selv, når de skal planlægge et oplæg. Vejen til svaret kan synes svært, men i virkeligheden er det ikke særlig meget, der skal til for at slå igennem. Det handler om at blive bevidst om, hvilke karaktertræk der fanger – og hvordan du bruger dem i praksis ikke mindst.

Ved at tilegne sig fem forskellige performancedyder kan man slå igennem på en helt ny måde. Ved at udvise dominans, robusthed, engagement, autencitet og ikke mindst nærvær, vil man kunne fange alle. Kunne du tænker dig at tilegne dig disse dyder? Så er et foredrag om gennemslagskraft en god mulighed.

Hvad lærer man til foredraget?

Til foredraget vil du lære om forskellige teknikker, der får dig til at virke endnu mere interessant at lytte til. Foredraget er tænkt til at give dig ny inspiration til at brænde igennem med både ord og krop.  Nogle gange glemmer vi, at det komplekse bare skal gøres simpelt. Til foredraget vil du også lære om, hvordan du bliver selvbevidst omkring, hvornår du skal simplificere dit sprog.