Sådan passer du godt på dit sportstøj

Sponsoreret

Hvis du træner meget, har du højst sandsynligt oplevet, at dit træningstøj bliver beskidt og begynder at lugte. Måske har du svært ved at få det helt rent igen og overvejer, om du skal investere i noget nyt. Men der flere måder, du kan sørge for, at dit træningstøj holder længere.

Her finder du gode råd til, hvordan du passer godt på dit sportstøj. Når du bruger mange penge på leggings, t-shirts eller toppe, vil du naturligvis også gerne have, at det stadig kan bruges noget mere end til blot et par træningssessioner.

Invester i godt sportstøj

Dyrt betyder bestemt ikke altid, at det er bedre. Men at sikre, at du har træningstøj, der absorberer sved og lader din hud ånde er vigtigt. Du har brug for tøj, der ikke hindrer din præstation og komfort, mens du stadig ser godt ud.

Vask dit tøj på den rette måde

Det er vigtigt, at du vasker dit træningstøj efter hver træning. Det kan dog ske, at jo mere du vasker dit tøj, jo mere slidt vil det se ud. Men når du træner hårdt, så sveder du, hvilket er grunden til, at det skal vaskes efter brug.

Heldigvis er det muligt at vaske dit træningstøj på den mest optimale måde hver gang. Du kan eksempelvis bruge produkter fra Nikwax, der sørger for, at dit træningstøj hverken vil lugte eller være beskidt efter vask.

Hvis du ikke kan vaske dit sportstøj med det samme, bør du altid sørge for at hænge det op og lade det tørre.