Sådan kan du være aktiv med dine veninder

Sponsoreret

Trænger du til at lave noget nyt med dine veninder, og vil du gerne prøve at være mere aktiv i din hverdag? Så er det perfekt at gøre dette med dine veninder. Ikke nok med at du får motion, så får du også kvalitetstid med dine veninder. Men hvordan kan du være aktiv sammen med dine veninder?

Løb en tur

Du kan spørge, om en af dine veninder gerne vil være din løbemakker. Herefter kan I aftale, at I løber et bestemt antal gange om ugen sammen. Når I har løbet, kan I eventuelt stoppe ved en bænk og snakke i lidt tid, så det hele ikke kun handler om løb. 

Spil padel

En anden mulighed er, at du begynder at spille padel med en eller flere af dine veninder. Vil du gerne spille padel, er det bare med at finde en padelbane, og så kan I komme i gang med at spille. Bliver du glad for denne motionsform, kan det være, at du skal anskaffe en padel taske til transport og beskyttelse af dit udstyr.

Tag i fitness sammen

Er ingen af ovenstående motionsformer noget for dig og dine veninder, kan I starte i fitness sammen. I et fitnesscenter er det muligt at styrketræne, gå på hold, cykle, ro og meget mere. Du kan også tage alene afsted, når ingen af dine veninderne har tid til at træne med dig.

Gå til yoga

Yoga er endnu en god mulighed. Her styrker du kroppen med din egen kropsvægt, hvilket er med til at tone og stramme din krop op.