Sådan kan du gøre dit hjem til et Smart Hjem

Sponsoreret

Der er ingen specifikke krav i forhold til at lave dit hjem til et Smart Hjem. Monteringen af en eller flere forskellige Smart Home-produkter i dit hjem vil nemlig kategorisere dit hjem som et Smart Hjem eller Smart Home, som man også kalder det.

Du kan gøre dit hjem så smart, som du ønsker, at det skal være. Der er mange forskellige produkter, du kan købe for at gøre dit hjem mere intelligent.

Taleassistent

Det første skridt, til at gøre dit hjem til et Smart Hjem, er at vælge din taleassistent. De mest populære stemmestyrede assistenter er Google Home og Amazon Echo. Disse enheder er ens, men har stadig forskelle.

Assistenten hjælper dig med at bruge dine andre Smart Home-produkter. Har du en taleassistent, er det vigtigt, at du sørger for, at alle enheder, du køber, er kompatible med den.

WiFi-pærer

Med WiFi-pærer kan du fjernstyre belysningen i dit hjem. Du kan betjene dine lamper via din mobiltelefon, når du ønsker enten at tænde eller slukke for lyset. Herved kan du betjene lyset i din bolig selv, når du ikke er hjemme. Desuden er det muligt at justere lysstyrken. Dette kan være en fordel, hvis du er væk fra hjemmet i længere tid eller på ferie.

WiFi-stikkontakter

WiFi-stikkontakter er en fantastisk måde at begynde at gøre dit hjem til et Smart Hjem. Du kan bruge en app til styre de enheder, der er tilsluttet.

For eksempel kan du slukke for fjernsynet i et andet rum eller slukke for alle tændte enheder, når du går i seng om aftenen. Det er ligeledes muligt at sætte en timer, så du kan stå op til friskbrygget kaffe om morgenen.

Vil du vide mere om, hvordan din bolig kan blive et Smart Hjem? Læs mere på Smartery.dk.