Sådan bærer du en ankelkæde

Sponsoreret

Elsker du at bære smykker, så burde du nok overveje om en ankelkæde skal være en del af hverdagslooket fremover? Med en smuk ankelkæde rundt om anklen, har du mulighed for at tilføje et personligt og feminint touch til dit outfit. Men det er ikke det eneste, du får ved at bære en ankelkæde, for med en ankelkæde, får du også den perfekte følelse af sommer hele året rundt. 

 

Brug din ankelkæde – også om vinteren

De fleste kvinder forbinder en ankelkæde med sol, sommer og solbrune sommerben. Det er bestemt også rigtigt, men rent faktisk kan du også sagtens bruge det lille smykke, i de kolde vintermåneder, f.eks. over et par feminine strømpebukser. I dag er det meget moderne at bære synlige sportsstrømper, og her er en ankelkæde det helt perfekte smykke. Den rå stil med de synlige strømper, vil med en flot ankelkæde, få et anderledes og meget feminint udtryk. 

 

Hos camillakroeyer.dk kan du finde et stort udvalg af flotte ankelkæder, i en altid meget høj kvalitet. Alle kæder er 100% nikkel- og blyfrie, så du behøver ikke at bekymre dig om at udvikle allergi, når du bærer din ankelkæde. Ankelkæderne er produceret i rustfrit stål, som har fået en belægning, for eksempel en sølvbelægning med sterlingsølv, eller en belægning med 18K guld. 

 

Er du ude efter at finde en ankelkæde i høj kvalitet, og er det gode håndværk, også noget du værdsætter, så er en ankelkæde fra camillakroeyer.dk helt sikkert værd at se nærmere på.