Restaurant med varme og højt til loftet

Sponsoreret

Leder du efter en jordnær Restaurant i Viborg med hjerterum, og hvor der samtidig er højt til loftet og en uformel stemning? Så er den familieejede restaurant Nytorv 11 Gastro & Bar måske noget for dig. Her får du alt, hvad madhjertet begærer – uanset om du er til lækre salater, røde bøffer eller en saftig burger. Har du spørgsmå til allergener eller andet i forhold til maden, kan du altid tage kontakt til restauranten. Her vil ud blive mødt med svar – og et godt humør.

På Restaurant Nytorv 11 Gastro & Bar finder du lækre sager på menuen, du kan blandt andet se frem til følgende tiltag:

  • Tapas Brunch
  • Happy Hour
  • Frokost julemenu
  • Aften julemenu
  • … og meget mere

Leder du efter et godt sted, hvor du både kan spise tapas, få en lækker brunch med veninderne eller nyde et godt glas vin? Måske endda et sted at gå hen til Happy Hour en fredag eller lørdag aften, inden turen går videre til en god aften i byen, så har Nytorv 11 lidt af det hele. Og er du vild med gin, så vil du elske cocktailkortet! Restauranten åbner dørene for deres Happy Hour på alle hverdage mellem kl. 15.00 – 17.30 samt fredage og lørdage mellem 22.00 – 24.00. Her kan du nyde et koldt glas vin, nyde lækre spanske tapas eller en kop varm kaffe. Alt sammen i hyggelige og afslappede omgivelser.

Hos Restaurant Nytorv11 står det passionerede personale altid klar til at tage imod deres gæster med åbne arme. Kontakt dem enten pr. mail eller telefon for at bestille bord.