Prøv noget nyt – tag veninderne med på en fisketur

Sponsoreret

Der er et voksende antal kvinder, som har fået øjnene op for, hvor hyggeligt og afstressende det er at tage ud at fiske. Det kunne være, at du og dine veninder skulle prøve noget nyt og opleve fiskeri på nærmeste hold på jeres egen krop?

Kom i gang med at overtale veninderne

Hvis du er med på ideen om at få lokket dine veninder med på en fisketur, er det bare med at komme i gang med at overtale dem til at fuldføre dette spændende projekt. Du er nødt til at sætte dig lidt ind i, hvilket udbytte I vil få ud af det, udover at I fanger nogle fisk. Det kan godt tage lidt tid at få overtalt veninderne, men hvis du er strategisk i din tilgang, kan det sagtens lade sig gøre.

Hold hyggelige planlægningsaftener

Start med at lokke veninderne hjem til dig med løftet om lækker mad og god vin. Introducer dem stille og roligt for ideen ved at have en god salgstale klar, hvor du fremhæver alt det, I kan få ud af sådan en fisketur sammen. I vil få et værdifuldt samvær, nyde naturen, blive totalt afstressede, være sammen om en aktivitet, opleve spændingen ved at fange en fisk og måske overskride nogle grænser.

Når først pigerne er klar til at tage med på fisketur, kan I holde nogle hyggelige planlægningsaftener, hvor I får planlagt turen ned til mindste detalje. Skal det være en dagstur eller en tur med overnatning? Hvad skal I have med? Hvordan fisker man? Hvad skal I have med af udstyr? Er et fladfiskeforfang nødvendigt?