Planlæg konfirmationen sammen

Sponsoreret

Det er altid en stor begivenhed, når ens børn skal konfirmeres. Der er meget, som skal gøres i den forbindelse, så det er en travl tid. Du skal købe en konfirmationsgave, og så skal konfirmandens tøj naturligvis findes. Hvordan det unge menneske skal køres frem og tilbage fra kirken, skal der også tages stilling til.

Hernæst er der festen. Festen er som regel det vigtigste for konfirmanden, da det er her, at gaverne skal åbnes. Der skal bruges bordkort, servietter, duge og meget mere for at festen bliver optimal. Det kan du alt sammen købe færdigt, men hvad med at gøre det hele lidt mere unikt og personligt?

En hyggelig og kreativ tid for familien

Planlægningen af en konfirmation behøver ikke at være stressende. Som familie kan I eventuelt sætte jer ned sammen for at være kreative. At producere dekoration til festen sammen gør, at glæden og forventningen kommer i højsædet hos alle. Nedenfor finder du nogle idéer til, hvad I kan lave.

Bordkort

I stedet for at købe færdige bordkort med en upersonlig konfirmand på, kan I investere i manillamærker. Manillamærker findes i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag. På manillamærkerne kan I lime et billede af konfirmanden. Det kan eventuelt være et fotografi af konfirmanden som baby.

Servietter

Find servietter, der passer til manillamærkernes farve, så dekorationen går op i en højere enhed. I behøver ikke bare at lægge servietterne på tallerknerne, men I kan blandt andet vælge at lave dem om til flotte blomster.