Planlæg en hyggelig og sjov pigeaften

Sponsoreret

At pleje dine venskaber er vigtigt. Men det kan være svært at afsætte tiden til det, hvis du har en travl hverdag med børn, mand og arbejde. Derfor er det essentielt, at du prøver at samle dine veninder sommetider, så I kan have jer en rigtig pigeaften. Her finder du tips til, hvordan du kan planlægge en sjov og hyggelig aften sammen med dine veninder.

Vælg et tema

Temaer er bare sjove, og det behøver ikke at være noget besværligt. Det kan være så enkelt som en spilleaften, en pyjamasfest, en aften med vinsmagning eller lignende. Det kan bare gøre aftenen lidt sjovere med et tema.

Skru op for musikken

En stille og rolig aften er sjovt en gang imellem. Men selvom at aftenen ikke er planlagt til fest og ballade, er det altid rart lige at slå sig løs i en kortere eller længere periode. I kan eksempelvis høre musik og danse til det enten i bare et kvarter eller hele aftenen. Hvis der skal være musik, skal der dog også være et par gode højttalere.

Få alle til at tage en ret med

I stedet for at du skal stå i køkkenet hele aftenen og gå glip af godt selskab, kan du aftale med dine veninder, at alle tager noget mad med. På den måde kan I alle sammen hygge jer med hinanden uden, at du skal stresse rundt. Du kan naturligvis også bestille mad udefra.

Lad mand og børn blive derhjemme

Til en rigtig pigeaften er det ikke tilladt at tage børn og mand med. De bliver nødt til at blive derhjemme eller tage ud af huset, så du kan tale frit med dine veninder.