Personlige julekugler fra Bæklund Design

Sponsoreret

Hos Bæklund Design kan du få helt specielle julekugler med navn. Giv dem i adventsgave til en du holder af, eller forær en i familien en tidlig julegave

Når den søde juletid nærmer sig, bliver det også tid til smukke juledekorationer ude og inde. Flotte, skinnede julekugler er fast inventar på langt de fleste juletræer, og er derfor er kærkommen gave, enten i kalendergave, adventsgave eller som en tidlig julegave.

Julekugler til verdens bedste familie og venner

Hos Bæklund Design får du de flotteste julekugler der sætter pris på de særlige mennesker i dit liv. Her får du nemlig julekugler med eget navn, så du kan vise din familie og venner, hvor meget du påskønner dem. Blandt de smukke julekugler finder du både den til bedsteforældrene, den til naboen, den til svigermor og sågar den til verdens bedste dagplejer! Med en personlig gave som julekuglen viser du virkelig hvor meget du sætter pris på menneskerne omkring dig.

Julepynt, der kan vare hele livet

Hvert år, når julekuglerne pakkes ud og der skal pyntes op til jul, så vil den glade modtager blive mindet om gaven fra dig. Det dejlige ved at give flotte juledekorationer er, at de ofte kan vare et helt liv – så verdens bedste niece, kone, kollega eller kæreste år efter år efter år vil blive varm om hjertet ved tanken om dig og jeres samhørighed.

Julekuglerne kan gives som julegave – eller de kan være en sød nissegave, adventsgave eller kalendergave.