Overtøj i en klasse for sig

Sponsoreret

Det populære italienske high-end mærke Parajumpers har i mange år designet flotte jakker til modebevidste kvinder og modebevidste mænd. De fleste kvinder har mange jakker, og det betyder, at der altid lige kan findes en enkelt plads til en mere. Kvinder går ofte i tøj, som er lavet i flere forskellige stilarter, og derfor er det altid en god ide at have en masse flotte jakker hængende, så der er noget at vælge imellem.

High-end jakker i mange forskellige modeller

Parajumpers laver jakker i flere forskellige modeller og i flere forskellige farver. Jakkerne er både funktionelle og moderne. Det er jakker, som blandt andet består af klassiske damejakker, parkaer og frakker.

Produkterne fra det italienske mærke bliver designet af den verdensberømte designer Massimo Rossetti, hvilket er med til at gøre jakken til en jakke, som tilhører de lidt dyrere jakker. For brandet er det vigtigt, at produkterne skal kunne klare alle former for vejr, og det gør de.

Historien om Parajumpers og redningsfolket i Alaska

Alle jakkerne fra Parajumpers er funktionelle og designet med en komfort, som ikke er til at tage fejl af. Det særprægede navn er dedikeret til de mange modige mennesker, som sætter deres eget liv på spil for at redde andres. Er du på udkig efter en flot jakke i en super kvalitet, og som på samme tid udstråler klasse og en eksklusiv stil, så er en jakke fra Parajumpers et udmærket valg både til damer og til mænd.