Romantic couple kissing while kneeling on bed at home

Overrask din mand med frækt lingeri

Sponsoreret

 

Initiativ og overraskelser er vejen frem for at få gang i intimiteten derhjemme, som måske er gået i stå.

Der kan være mange parametre, der gør, at sexlivet måske er gået lidt i stå. Det kan være, at I har børn, og at der så hurtigt går leverpostej, skole-hjem-samtaler, middagslur og babygrød i den. Og så kan det altså være utrolig svært at have overskud til andet end at sove, når man går i seng. Det kan også være, du og din partner både har fuldtidsarbejde, der dræner jer for energi, så I ikke har mere at give af om aftenen. Det kan også være, der er noget psykisk, som presser dig eller din partner, og at I derfor har svært ved at koncentrere jer om andet end det.

Derfor er det også endnu mere vigtigt, at du og din partner begge gør jer umage for at få intimiteten i gang. Det handler rigtig meget om initiativ og gode aftaler. Det handler om at italesætte, at I begge gerne vil hinanden. Og så handler det om overraskelser. Derfor kan du eksempelvis overraske din mand med at have købt noget frækt lingeri, så han får endnu mere lyst til dig. Ikke kun fordi du har noget lækkert på, men også fordi du har taget initiativ og gjort dig umage for ham. Mere skal der ofte ikke til.

Girl Store er en hjemmeside, hvor du kan købe masser af frækt lingeri, og der er noget for enhver smag alt, så du kan finde lige præcis det, der passer bedst til dig.