Oplev den storslåede natur helt tæt på i Afrika

Sponsoreret

På en safaritur til Afrika kommer du helt tæt på det overdådige dyreliv og den storslåede natur. Safari Afrika er uden tvivl en helt igennem fantastisk oplevelse. Det gælder uanset hvilken en af de forskellige safariparker, du vælger at besøge.

 

Safari er den ultimative rejseoplevelse

En safari i Afrika vil uden tvivl blive en rejse, som du sent vil glemme. Du kan komme helt tæt på det vilde dyreliv, men også få muligheden for at se, hvordan en helt almindelig dag udspiller sig på den store savanne. På en safarirejse til Afrika kan du vælge at besøge enten Kenya, Tanzania, Sydafrika, Botswana, Namibia, Mozambique, Uganda, Zambia eller Zimbabwe.

 

Når man skal ud på safari, kan et spørgsmål om, hvor man skal sove ofte komme frem. Hele oplevelsen ved at tage på safari er at komme helt tæt på naturen. Alligevel er en overnatning på savannen omtrent lige så luksuriøs, som du forestiller dig det og standarden er derfor meget høj.

 

Måden hvorpå man kommer rundt på en safari er forskellig. Man kan enten køre i minibusser eller Land Rovers, hvor der her er mulighed for at stå op i køretøjet. Eller man kan køre i en bil, som er åben og derved kommer du helt tæt på det vilde dyreliv.

 

Hos Blixen Rejser kan du få skræddersyet din safarirejse, så den passer til dig og dine forventninger. Turen er fuld af nye oplevelser og mange nye indtryk, som hurtigt gør et stort indtryk. Derfor kan du på rejsen få mulighed for at slappe af på en af de omkringliggende smukke bounty strande, inden det igen er tid til at vende hjem.