Opgrader din smykkesamling med disse smykker

Sponsoreret

Sidder du også lidt fast i din smykkesamling, og har du lyst til at udvide den med nogle sjove indslag, skal du læse med her. For selvom ringe, halskæder og armbånd kan have vidt forskellige udtryk, kan de alle det samme.

 

Det er tid til at kigge helt andre veje, for at få dig nogle smykker, som ikke er, hvem som helst forundt. Det er smykker, der pirrer interessen fra folk omkring dig, og viser dine modige og eventyrlystne sider frem.

 

Når du først har købt dem, vil du undre dig over, at du ikke gjorde det for længe siden.

 

Piercing

Har du allerede øreringe, og er du glade for dem, er der vel ingen grund til at stoppe med at punktere din krop alle mulige andre steder.

 

Piercinger er nemlig en vildt flot måde, man kan pynte sin krop med. Der er næsten ikke grænser for, hvor du kan få en piercing, men nogle steder ser bedre ud end andre. Overvej for eksempel en mavepiercing op til sommeren, så alles øjne trækker sig mod din sommermave.

 

Piercinger kan være store smykker i smukt udformet sølv og guld, men kan også være diskrete, feminine ting som perler. Det hele er op til din personlige stil.

 

Mavekæder

Mavekæder er en 4.000 år gammel tradition, der kan spore sine rødder tilbage til Indien. Kæden har blandt andet været brugt til at vise rigdom frem, men bruges i dag som en hyldest til de indiske traditioner.

 

Kæden kan bæres løst hen over maven, hvor den hviler på dine hofter. Køb kæden i guld for at bevare det varme udtryk fra Indien og Mellemøsten.

 

Kæden kan bæres alene, men den kan også kombineres med din nye naglepiercing. På den måde kan du lave hele smykkesystemer på din krop.