moderne stofbleer

Økologiske stofbleer, der gør affaldssorteringen til en drøm

Sponsoreret

Hvis du ønsker en mere bæredygtig løsning på ble-situationen, så findes der masser af smarte, økologiske stofbleer hos MiniE.

Hader du også, at du hver dag skal smide så mange brugte bleer ud? Både fordi det er besværligt, fordi det er dyrt, men måske også fordi det er belastende for miljøet med alt det skrald?

Du er helt sikkert ikke den eneste. MiniE forhandler stofbleer, som løser ble-problemet med det samme. Det er nemlig bleer, der kan genbruges igen og igen, så længe de blot får en tur i vaskemaskinen. De er lavet i en version, hvor de ligner almindelige bleer så meget som muligt, hvilket gør dem både far-venlige og institutionsvenlige, fordi alle kan finde ud af at bruge dem.

Stofbleerne kommer selvfølgelig i alverdens forskellige mønstre og farver, sådan at dit barn også kan lide at få dem på. All in one stofbleer fra Bambino er lavet med velcro og indstillelige knapper, og på den måde kan bleerne tilpasses til at passe nærmest hele bleperioden med undtagelse af de første måneder.

Stofbleer fra Bambino Mio består yderst af et lag vandtæt, strækbart og fleksibelt lag TPU, som er ren polyester. Inderst består stofbleen af en meget absorberende kerne, som er dækket af et blødt stay-dry lag mod barnets hud, der sikrer mod en følelse af tørhed. Den absorberende kerne folder sig selv ud under vask, hvilket gør stofbleen meget lettere at tørre, og du kan blot hænge den til tørre i stedet for at smide den i tumbleren, som den ikke har så godt af.