Nyt ur? Find din favorit i dag

Sponsoreret

Har du besluttet dig for, at du skal have et nyt ur? Måske ved du allerede, hvilket mærke du går efter, eller så skal det netop noget være noget nyt. Uanset hvad, så gælder det først og fremmest om at afdække de behov, dit nye ur skal kunne imødekomme. Skal du bruge uret til dagligt, til sport eller til anden aktivitet, der kræver særlige funktioner? Der findes et væld af ure, der både kan bruges til sport, dagligdagen og til fest, ligesom der også findes modeller, der er designet til at yde det bedste til netop din sport – såsom løb eller svømning.

  1. Hvad er behovet?
    Når først du har afdækket, at uret eksempelvis skal kunne bruges på dit arbejde samt til festlige anledninger, så kan du begynde at overveje, hvilke funktioner der er vigtige for dig at have adgang til. Det kan eksempelvis være dato, tidtagning og eventuelt digital visning på urskiven fremfor den traditionelle visning.
  2. Hvilken stil er du ude efter?
    Foruden urets funktioner i brug, så er det også vigtigt at tage højde for design, form og kvalitet. Vi kommer ikke uden om, at uret kommer til at indgå i din personlige stil, og det du udstråler på samme måde som med smykker og tøj. Du skal se uret som en mulighed for at sætte en streg under din personlighed. Overvej, om du er til designs med klassiske linjer med simple detaljer eller til mere bombastiske ure med større urskiver og sportsligt udtryk.
  3. Vælg det rette brand
    Herfra gælder det om at vælge det brand og ur-mærke, der skaber de ure, der falder i din smag og har de funktioner, der imødekommer dine behov. Hos Brodersenkobborg.dk finder du et stort udvalg af ure fra kendte, danske samt internationale designere – heriblandt Skagen ure.