Nyd hinanden inden baby kommer

Sponsoreret

Når to kommende forældre har deres første barn på vej, er det nemt at fortabe sig i planlægning og stress. Som kommende forældre til jeres første barn, kan det være lige så vigtigt, at man en gang i mellem lægger bogen om den perfekte forældre fra sig – den slags kan man alligevel ikke læse sig til – og mærker hinanden.

 

Når først stuen flyder med rangler, havregrødspletter og babysko, kan det være svært at se, hvordan barnet udsprang af kærlighed. Men det gjorde det, og det skal i dyrke.

 

Inden et bryllup er der ligeledes tradition for at give de der skal giftes en sidste tur ude til en polterabend. Betragt jeres tid inden barnet som jeres forholds polterabend. Giv jer selv den fornøjelse, det er, at det stadig bare er jer to.

 

Det er ikke her kærligheden skal glemmes, men det er her, den skal dyrkes. For, hvad der venter, vil trække tænder ud, og det bliver hårdt. Derfor er det spildt energi at gå i totterne på hinanden allerede inden barnet kommer, og skændes over hvilken autostol der er bedst.

 

Bølgerne går naturligvis højt, når det handler om ens børn, da det er, det vigtigste man ejer, også selvom det ikke er født endnu. Det må bølgerne også godt, men vær også klar på at søge kompromisset. Og tænk hele tiden på, hvor sparret andre generationer har kunne gøre det før jer. Jeres egne forældre havde næppe de samme diskussioner om gadgets, som I har, men det gik da meget godt, ikke?

 

En idé kunne være, at I inviterer hinanden ud på regulære dates. Måske kan I prøve at gengive, en date I havde, lige da I mødte hinanden. Hvem ved om aftenen ender lige så hed som første gang, det må tiden vise.