Nordisk design med nyt perspektiv

Sponsoreret

I Danmark er vi vilde med nordisk design, da det passer perfekt ind i vores skandinaviske indretningsstil, mens det samtidigt appellerer til vores nordiske rødder. Vi elsker at tage en del af naturen ind i vores bolig i form af lækkert træ og naturlige former. Det giver bare en helt særlig hygge i vores hjem, og tiltaler de fleste af os.

Muuto – æstetisk finsk design

Muuto er forankret i den skandinaviske designtradition, der er kendetegnet ved varig æstetik, funktionalitet, håndværk i høj kvalitet og et ærligt udtryk. Muuto er finsk og betyder ”nyt perspektiv”.

Det er lige præcis det, som Muuto har givet sig i kast med; nemlig at komme med nye perspektiver på skandinavisk design. Det gør de ved hjælp af deres teknikker, materialer og kreative nytænkning.

Førende moderne designere

For at Muuto kan nå deres mål og ambitioner, håndplukker de nogle af de førende moderne designere. Der er høje krav til de enkelte designere, da de skal være i stand til at fortolke Muutos filosofi samt kunne samarbejde med resten af Muutos team.

Indret hele dit hjem med Muuto

Der er næsten ikke en eneste ting, du ikke kan få til din boligindretning, som er designet af Muuto. Det gør, at du stort set kan indrette hele din bolig med produkter fra denne førende designer.

Du kan finde produkter som sofaer, stole, borde, lamper, puder, hylder, plaider og meget mere. Der er altså ingen grænser for, hvor strømlinet dit hjem kan komme til at se ud.